ADIO, OCCIDENT, BUN VENIT, ASIA!

2
12979
  „Nu-ți imaginezi ce se întâmplă acum în China. Centrul financiar al lumii, dar și cel de inteligență, se transferă în Asia, ireversibil. Eforturile lui Trump de a stopa ascensiunea Chinei sunt anulate.

Până acum, peste 90% din marile invenții ale lumii au aparținut rasei albe. Occidentul a condus sute de ani omenirea în cursa descoperirilor, a inovațiilor, dar acest lucru tocmai se schimbă sub ochii noștri. Nu îmi spune de Silicon Valley, când doar în Shenzen este un Hi-Tech Park cu 600.000 de programatori unde, în medie, un apartament costa 1.6 milioane dolari și salariul mediu este de 8.000 $.

În China, zilele astea, a fost bacalaureatul chinezesc. Două zile, 3 examene pe zi, fiecare a câte 2.5 ore. Întreaga țară s-a oprit ca să nu deranjeze examenul. Construcțiile s-au oprit și, pentru orice zgomot, amenda este de 2000 $. Concurența și dorința de a reuși a copiilor chinezi este la un nivel la care un copil european ar claca psihic. Este imaginea unei  țări care, într-adevăr, pune educația pe primul loc.

Sunt facultăți chinezești cu 2000 candidați pe un loc, și, crede-mă, nivelul de inteligență este incredibil de ridicat. Probabil că înțelegi faptul că nu există comparație cu România. Educația în RO este o glumă. Reține ca noi, rasa albă, vom pierde acest război al dominației omenirii în viitor, exact din cauza  felului în care ne educăm copiii.

Și mai e un factor. Chinezii îl iubesc în masa pe Xi Jin. Îl iubesc pe bune, într-un fel în care noi nu vom iubi niciodată un lider. Sunt fanatici ai muncii. Știu că este greu de imaginat, dar angajații chinezi sunt gata să lucreze și pe gratis dacă e nevoie și li se da un obiectiv. Angajații Huawei au anunțat că sunt dispuși să lucreze pe gratis minim doua luni pentru a ajuta compania să depășească impasul actual . Noi am face asta?

De aceea, vom pierde competiția. Educația și fanatismul chinezesc sunt greu de înțeles pentru occidentalul average spălat la creier de globalizare, drepturi egale, flower power, transgenderisme și curcubee.

În fata acestui colos, singura noastră șansă este să ne unim cu toții, Europa-SUA și să punem educația pe primul loc. În următorii ani avem one-shot să construim întreaga societate occidentală în jurul educației, să punem invențiile și inovațiile în centrul preocupărilor noastre.

Părerea mea este că, dacă nu ne revenim, atunci trebuie să ne învățăm copiii chineza și să ne rugăm la Dumnezeul nostru creștin să nu ajungem vreodată, în timpul vieții ăsteia, la un conflict Occident – China, că ne vor sări ochii  din cap  cu toate fițele noastre occidentale și toate flic-flacurile culturale.” (Primit pe whatsapp)

Confirm! Am un prieten bun care a stat 5 ani în Shenzen. Plătea 2.000 $/lună chirie pentru un apartament. E nebunie. Toate marile corporații globale au birouri acolo. Nu ai, nu exiști la nivel global. Istoria se întoarce. După secole de colonialism, Asia va prelua controlul lumii. China, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, Singapore, Malaezia, India etc. Și de ce asta?

Fiindcă în timp ce Occidentul este precupat de distrugerea rădăcinilor, care i-au adus măreția cultural-științifică, este preocupat de probleme stringente precum transgenderismul, familia homosexuală, schimbarea sexului, predarea sexului oral și anal de la clasele primare, oficializarea ideologiei neomarxiste a Școlii de la Frankfurt, asiaticii sunt preocupați de muncă și de păstrarea moralei sociale istorice. De conservarea tradițiilor.

Ei muncesc, n-au timp a se ocupa pentru a descoperi noi genuri fluide. Asta o fac demenții occidentali, din prea multă bunăstare, adusă tot de „idioții” și „retardații” înaintași. Care își reneagă istoria, valorile. Inventează ei „valori” noi. Trăirea în grupuri. Își educă (sic) copiii în spiritul muncii, al unor valori care produc efecte sociale. Nu-i trimit în cluburi, nu le oferă haine de fițe. Sunt „valori” străine pentru ei.

Când Asia a fost zguduită de crahul financiar din 1997, coreenii (din Sud) au dat buzna la bănci să-și depună aurul (bijuteriile), pentru a reface tezaurul Bancii Centrale și a salva economia. Niciodată nu se va întâmpla asta în Occidentul corupt.

Concluzia? Singura salvare a Occidentului va fi reîntoarcerea la valorile iudeo-creștine, abandonate, renegate. Lucru imposibil în situația de față. Tocmai când el este capacitat la maxim să implementeze revoluția sexuală? Și să distrugă „suprematismul alb”? Când albii se auto-discriminează?

A consemnat,

Prof. Univ. Dr. Hab. Dan Morega

RăspundeRedirecționează

2 COMENTARII

  1. Cam asa, sau sa nu exageram pentru ca rasa asiatica a fost totdeauna pentru munca, a fost si in occident la inceputurile capitalismului. Sa nu uitam perioada de dupa razboi, alte perioade de puternic avant economic care bineinteles are fanion rasa ariana, sa ne amintim de acele vemuri……astazi de prea mult bine, de goana dupa lene……

  2. Da și nu i surprinzător că ne domina rasa galbena și o să ne m.ai domine până când creștinii nostru ortodocși vor accepta terapii și inițieri Reiki, conectări la Dragoni și alte mizerii cu care sfinții noștri s.au luptat cu ei ( Sf Gheorghe a omorât balaurul .Sunt exact Dragonii cu care se lauda unii așa zis măiestri l( Argeșeanul) care lucrează cu ei) Aici a fost și problema mea și cred că a multor creștini dar nu și ortodocși pentru că nu avem încredere în Dumnezeul nostru care a fost vestit încă de a veni pe pământ de prorocul David. De-asta .mergem in Asia la piramide sa vedem măreția Faraonilor care au subjugat poporul Israelit pentru că nu avem credință în puterea rugaciunii.Asa că dragi creștini ortodocși cu dragoste de credință noastră sfântă căutați preoți cu har sa se roage pentru voi și terminați cu toate terapiile și inițierile care e tot o fermecătorie acoperita care aduc demoni mari sufletelor voastre și a celor cu care sunteți. Pace și mântuire int.u Domnul Nostru Iisus Hristos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here