Scrisoare deschisă adresată „tovarășului Radu Tudor”

0
117

„Dragă tovarășe, vă raportez, cu sinceritate, că superiorii domniei voastre de peste balta Atlanticului vă învață numai prostii! Dacă dorești să cunoști istoria adevărată și reală asculta, te rog, cuvintele mele, pe ritm de manele, ca să îți intre bine în cap!

  1. Înainte de 1922 nu a existat, la est de Nistru, un stat ucrainian.
  2. Primul stat care s-a format la est de Nistru a fost RUSIA, cu capitala la KIEV!!! … Datorită invaziilor neamurilor migratoare din stepele Siberiei și Mongoliei și a războaielor cu suedezii, cu polonezii …, rușii s-au retras la adăpostul Uralilor.

Zona dintre Nistru și Don a fost administrată de suedezi și, după un război dintre Suedia și Polonia, Moldova s-a învecinat cu Marele Ducat Polono-Lituanian !! … Administratorii zonei au găsit de cuviință, ca în calea tuturor răutăților să fie locați toți criminalii, tâlharii și șutii din țările lor, astfel că între Nistru și Don s-au aciuat răufăcători suedezi, polonezi, lituanieni și chiar și moldoveni !!! … Asta e geneza poporului ucrainian !!

  1. Ucrainienii, cei pe care tu îi iubești atâ de mult, în căutare de hrană tâlhăreau pe toți vecinii : Moldova, Rusia, Polonia, hanatul tătăresc – formațiune statalã ce stăpânea nordul Marii Negre, inclusiv Peninsula Crimeea și gurile Dunării !!! … Ascultă-mă cu atenție …, să nu îi confunzi pe ucrainieni cu cazacii de pe Don și Volga !!! … Aceștia sunt un popor nobil format din moldovenii împroprietăriti de domnitorii Moldovei în zona aceasta nelocuită, pentru a semnaliza apariția migratorilor la est de Volga. Se cunosc nume de căpetenii căzăcești … foarte românești : Florescu, Simion, Mămăligă, etc …, !!! … După extinderea Imperiului Țarist, Florescu a devenit Țvetaev, Simion-Simionov …!! … Acești cazaci formau trupele de bază ale armatei rusești și tot cazacii formau Garda Imperială a Țarilor Rusiei !!!
  2. Pentru că, sau datorită, ia-o cum vrei, ucrainienii nu mai rezistau în fața atâtor inamici, s-au gândit la ceva alianțe și ce să vezi au încercat o alianță cu Moldova lui Vasile Lupu. Chiar s-a incuscrit cu domnitorul Moldovei. Cu forța !!! … A găsit de cuviință să o descăpătâneze pe nevasta lui Vasile Lupu, chiar în interiorul Curții Domnești din IAȘI !!! … Citește, dracului, Letopisetul Țării Moldovei !!! … Nu mai știu cine l-a scris dar, dacă afli, dă-mi și mie de veste !!! … Tot în Letopiset vei găsi că, la mine, la Podu-Iloaiei (Pont d’Iloi, pentru francofoni – se citește Pont d’Iloaie, ca pe țigănește și Litle London, pentru anglo-saxoni), s-a format o poterã având consemnul de a-i fugări pe tâlharii de ucrainieni. Pentru că cele trei imperii care înconjurau Moldova s-au opus uniunii cu ucrainenii, căpetenia tâlharilor, Bogdan Hmelnițki a inchinat teritoriul pe care îl stăpânea, țarilor Rusiei. Așadar, așa dispare pretinsa Ucraina de pe harta Europei, la anul 1654 !!! … Bagã bine la cap – cã, prinzi greu și nu ții minte !!!
  3. Pe la anul 1740, Țarina Ecaterina a-II-a, cu ajutorul Armatei Imperiale, cucerește hanatul tătaresc al Crimeii și Rusia devenit stăpâna pe nordul Marii Negre și, bineînțeles Crimeea devenea pământ rusesc !!! … Ai băgat la cap ?!! … Crimeea nu a fost niciodată teritoriu ucrainean, asta până au venit bolșevicii jidani la putere în Rusia !!!
  4. Alungarea Țarului Nicolae al II-lea de la cârma Rusiei, în februarie 1917, și instalarea la putere a guvernului menșevic, a început Războiul Civil în Imperiul Țarist !!! … Acum s-au trezit și naționaliștii ucraineni și au purces la crearea Statului Ucrainean și, ce s-au gândit conducătorii tâlharilor !!? … Hai să facem o alianță cu armata Germană …, și au atacat armata Română în zona Galați pentru a face joncțiunea cu nemții !!! … Un batalion de români, conduși de un maior au măcelărit o șleahta de ucraineni, mult mai numeroși decât românii !!! … Citește pentru Dumnezeu cartea de căpătîi a formării „ROMÂNIEI MARI”, scrisă de Constantin KIRITESCU : „Marele Război pentru Întregirea Neamului” !!!
  5. Marea Revoluție din Octombrie, care a avut loc în noiembrie, a adus la putere în Rusia pe bolșevicii jidani ai lu’ Lenin și a accentuat Războiul Civil, devenit un război între trei tabere : Armata imperială, Armata menșevicã și Armata bolșevicã !!! … La început, tâlharii ucraineni au fost cu Armata Albã, formata din unirea Armatei țariste și Armata menșevicã. Apoi s-au aliat cu Armata Roșie a bolșevicilor. După moartea lui Lenin, urmașul său, Stalin, a purces la formarea R.S.S. Ucraineana …, asta prin 1922 !!! … Deci, statul ucrainean are 101 de anișori, stuchi’l-ar mâțele !!! … După ce Stalin s-a îmbolnăvit de deces, la conducerea URSS a venit ucraineanul Nikita Sergheievici Hrușciov care, ce să vezi, a împroprietărit noul stat cu teritorii eminamente rusești : Donetsk, Lugansk și Crimeea, dar și Insula Șerpilor – unde trăiau niște pescari români, pescari ce au fost alungati (!!!), și s-a instalat ca proprietar Statul Ucrainean !!!
  6. După destrămarea URSS, tâlharii ca tâlharii au început să își impună politica de ucrainizare a trăitorilor de pe acele meleaguri : … ruși în zona de est și sud, români din sudul Basarabiei și nordul Bucovinei. Rușii, majoritari în est și sud, și-au creat propriile formațiuni statale iar naționaliștii ucraineni au purces la război împotriva rușilor. Din 2014 și până când a intervenit Armata Rusească, în februarie 2022, prin „mila” ucrainenilor au murit 400.000 de ruși din Donetsk, Lugansk și Crimeea. A fost și un masacru într-un sat rusesc lipsit de apărare, 8.000 de suflete, bătrâni, femei și copii !!! … Bărbații valizi din acel sat erau pe front !!!

Știai de asta Tudorito, nene ?!! … (… ãsta, e un adagio dintr-un cântec popular !!!). De ce taci, de ce nu îți ridici poalele în cap pentru sărmanii plecați la DOMNUL, prin mila ucrainenilor ?!?!?

  1. În 24 februarie 2022 rușii aveau un contingent de 160.000 de soldați în Donetsk, Lugansk și Crimeea, iar ucrainienii au masat la granițele celor trei regiuni 250.000 de soldați pregătiți să ia cu asalt teritoriile rusești. Dacă armata rusa nu ataca pe 24 februarie, a doua zi urma să atace ucrainenii și rezultatele luptelor ar fi fost dezastruoase pentru ruși !!! … Știai asta !!? … Află acum, de la mine !!!
  2. Dacă, ferească DUMNEZEU, escaladarea conflictului va duce la invadarea României de către muscali, vin la tine la București, te caut și îți trag o mamă de bătaie și apoi te iau de urechi și te duc la mama ta să te stucheasca și ea !!! … Radu mamei, dragule (tot un refren popular), dacă vrei să înveți istorie, rupe cărțile lui Mihail Roller și vino la mine la Podu’ Iloaiei …, și te fac doctor în istoria ADEVĂRATĂ a ROMÂNIEI !

Sã auzim de bine !!!

NOTĂ: Scrisoarea aparține unu doctor în istorie, cu specializarea medievisticã

Articol preluat din ziarul „Cotidianul”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here