A murit fostul parlamentar Scarlat Iriza

0
73

Fostul parlamentar de Gorj, Scarlat Iriza, a decedat, astăzi, în urmă unei boli grave, depistate recent. Pe 3 septembrie, Iriza și-a sărbătorit împlinirea celor 68 de ani, cu prieteni și apropiați, la un restaurant din capitală. O lună mai târziu a aflat că are probleme grave de sănătate, motiv pentru care a fost la medici oncologi de la o clinica din Viena.
Boala însă nu l-a iertat, iar o stare accentuată de oboseala și problemele la un picior l-au dus la Spitalul Fundeni, locul unde a decedat la miezul nopții.

”Drum lin, Doru Iriza! Am sperat să câștigi și această bătălie așa cum ai câștigat întotdeauna. Ne rămân amintirile despre bunătatea ta, despre momentele ce ai știut să le faci plăcute cu fiecare ocazie. Condoleanțe familiei greu încercate!” transmite liderul PER Gorj, Adrian Tudor, fost viceprimar al municipiului Târgu-Jiul.

Scarlat Iriza a fost ales deputat în legislatura 2000–2004 din partea PSDR și senator în legislatura 2012–2016, din partea PSD. În timpul ultimului mandat, a trecut la UNPR și apoi la PMP. In ultimii ani se ocupa de afaceri și renunțase la politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here