Acuzat de agresiune! Varul ministrului Vîlceanu, implicat într-un dosar penal

0
628

Vărul lui Dan Vîlceanu îl plasează pe noul ministru al Finanțelor într-o lumină rea, la scurt timp după depunerea jurământului la Palatul Cotroceni. Scandalul a pornit după ce Ion Cosmin Vîlceanu a fost acuzat că a bătut o femeie, în timpul unui incendiu manifestat la Cîlnic. În acest caz a fost deschis un dosar penal, după ce Ion Cosmin Vîlceanu a fost acuzat că a bătut femeia in cauză, victima ajungând la spitalul din Târgu Jiu.

Ioana Bechenete, a povestit trauma prin care spune că a trecut.„Sunt într-o stare deplorabilă, sunt cu faţa mutilată. Ieri, în regim de urgenţă, am fost preluată de echipajul de poliție la stingerea focului de vegetaţie. Mai apoi, predată ambulanţei care m-a dus la un spital din Rovinari.Inginerul Ion Cosmin Vîlceanu care era de serviciu (m-a lovit). L-am rugat frumos: domnule inginer, dumnevoastră de ce nu vreţi să interveniţi când toată lumea sare sa stingă focul? Pentru că se apropie foarte rapid şi de sectorul minier. Poate să ia cariera foc! (M-a lovit) cu o staţie. Avea o staţie, staţia pe care vorbeşte la serviciu. Este o statie de emisie. Totul a fost premeditat pentru că nu i-a convenit cum i-am spus”, a spus Ioana Bechenete.

Totodată, aceasta a spus că este internată la spitalul din Târgu Jiu şi susține că nu ar fi prima victimă a respectivului.„Domnul ministru, Dan Vîlceanu, îl ignoră pe acesta, dar face abuzuri în continuare. Nu sunt prima victimă. Mai sunt şi alţi colegi din carieră, victime ale acestui agresor.Vă vorbesc din spitalul ORL de la Târgu Jiu, unde am ajuns în regim de urgenţă. Mi-a distrus piramida nazală. Sunt tumefiată. Am fost la un consult neurologic. Ochiul stâng nu mai răspunde comenzilor. Mâine dimineaţă aştept să vedem unde trebuie să mă îndrept”, a completat femeia, la Romania TV.

Varul lui Vîlceanu a negat acuzațiile. Asta deși poliția a anunțat că există un dosar penal în lucru.

„La data de 18 august a.c., polițisti din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de către o femeie de 51 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, aflându-se pe un teren extravilan situat în punctul La Stână, a avut un conflict spontan și a fost agresată de un barbat de 42 de ani, din orașul Rovinari.La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj medical din cadrul SAJ Gorj care a transportat femeia la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here