Adevăratele motive din spatele despărțirii dintre Simona Halep și Darren Cahill

0
285

Simona Halep a anunțat, în urmă cu două zile, pe rețelele sociale, despărțirea de antrenorul Darren Cahill. Există mai multe motive care au dus la această ruptură, iar principalul ar fi că că australianul este nemulțumit de restricțiile de călătorie de care se lovește adesea în circuit pentru a fi alături de sportiva noastră, scrie Eurosport.

Mai mult de atât, Darren Cahill se vedea nevoit să stea din ce în ce mai departe de familie, un aspect foarte greu de „digerat”. De altfel, în 2018, când Simona și Darren au întrerupt colaborarea pentru un an, antrenorul a motivat decizia prin faptul că „vrea să stea cât mai aproape de familie”. Mai mult de atât, Darren Cahill ar urma să fie implicat tot mai mult în proiectele ESPN. El ar urma să îndeplinească atât rolul de comentator, cât și pe cel de analist.

„După 6 ani minunați în care am lucrat împreună, Darren Cahill și cu mine am decis că este momentul să punem capăt relației noastre profesionale. Mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut să fiu o jucătoare de tenis mai bună, dar și o persoană mai bună.”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Cahill a reacționat Twitter, la postarea inițială a Simonei Halep: „Nu, eu îți mulțumesc Simo, pentru că mi-ai permis să fiu alături de tine în această călătorie incredibilă. Ești o jucătoare extraordinară, dar mai ales o persoană minunată și un prieten adevărat. Toate cele bune, Simo!”, a scris Cahill.

Digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here