Arest preventiv prelungit pentru angajatul DSP Gorj

0
271

Judecătorii Tribunalului Gorj au admis, marți, contestația procurorilor formulată împotriva deciziei Judecătoriei Târgu Jiu, care stabilise, la sfârșitul săptămânii trecute, înlocuirea arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile, în cazul bărbatului care a accidentat mortal o femeie pe trecerea de pietoni din zona Prefecturii Gorj, în urmă cu o lună.

Magistrații Tribunalului Gorj au decis să mențină măsura arestului preventiv în cazul consilierului DSV Cristinel Iulius Lupulescu , după ce Judecătoria Târgu Jiu dovedise clemență față de acesta și dispusese doar ca bărbatul să nu părăsească imobilul unde locuiește, fără permisiunea organelor judiciare.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu a contestat hotărârea instanței, așa că Lupulescu va rămâne în continuare în arest preventiv. Cristinel Lupulescu a fost arestat pentru 30 de zile, de către Judecătoria Tg-Jiu, la propunerea procurorilor, fiind acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lupulescu avea o alcoolemie de 1,77mg/l alcool pur în aerul expirat, pe 20 martie a.c., când a lovit cu autoturismul două persoane, soț și soție, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni din zona Prefecturii Gorj. În urma impactului, femeia în vârstă de 57 de ani a murit pe loc, iar soțul săua ajuns la spital în stare gravă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here