Dan Ilie Morega, rugat de liderul AUR să-l ajute la partid

0
59

Fostul președinte PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a declarat, azi, într-o conferință de presă, că a fost contactat de liderul AUR, George Simion, pentru a ajuta partidul. Morega susține că a încercat să se implice, dar s-a retras, deoarece nu este de acord cu actuala coordonatoare a organizației Gorj, pe care o consideră lipsită de experiență.
Dan Ilie Morega spune că este posibil ca actualul președinte al PNL Gorj, Ion Iordache, să treacă la AUR.

Dan Ilie Morega și Ion Fugaru anunță un amplu protest împotriva măsurilor fiscale

În altă ordine de idei, Morega l-a avut invitat, astăzi, în conferința de presă, de la sediul Instiutului de Analiză și Investigații Puplice și Politice, pe Ion Fugaru, președintele SOS Gorj. În calitate de consilier local la Târgu Cărbunești și președinte al SOS Gorj, Fugaru a anunța că va organiza împreună cu Dan Morega, liderul unei noi alianțe civice – Alianța Oamenilor de Stiință, Întreprinzătorilor, Tinerilor și Pensionarilor, un protest în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, pe data de 12 noiembrie. Protestul va începe la ora 11.00, iar solicitarea de aprobare va fi făcută pentru 1000 de persoane, a anunțat Ion Fugaru. Protestul este unul îndreptat împotriva noii ordonanțe a Guvernului de reducere a cheltuielilor care afectează grav întreprinderile mici și mijlocii. Sunt rugate să participe la protest și sindicatele din minerit și energie ale Complexului Energetic Oltenia.
Principalele măsuri care intră în vigoare din această lună îi vizează, printre alții, pe IT-iști, care vor plăti impozit 10% pe venit pentru suma ce depășește salariul de 10.000 lei brut sau pe angajații din construcții, agricultură și industria alimentară ce nu mai sunt scutiți de contribuție la sănătate și de contribuția asiguratorie pentru muncă. O altă măsură ce va fi aplicată din 11 noiembrie se referă la limitarea plăților cash.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here