Două victime în urma unui accident rutier pe Defileul Jiului

0
146

Un tir s-a răsturnat, marți dimineață, pe Defileul Jiului, la ieșirea din Bumbești Jiu. Cabina autotrenului a căzut peste parapetele de pe marginea șoselei și două persoane au rămas încarcerate. Tirul a blocat ambele sensuri ale drumului național, circulația fiind blocată complet. Pompierii au scos cele două victime, un bărbat de 55 de ani si o femeie in vârstă de 53 de ani, care au rămas încarcerați cabina autotrenului. Victimele au fost transportate la spitalele din Târgu Jiu, respectiv Bumbești Jiu.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj au deschis un dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 55 ani, din municipiul Hunedoara, județul Hunedoara, în timp ce conducea autotren pe DN 66, din direcția Petroșani-Târgu-Jiu, ar fi fost acroșat de catre un alt autotren, condus de un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, moment în care primul conducător auto a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat pe carosabil și marginea râului Jiu, blocând traficul rutier pe ambele sensuri.

Circulația în zonă a rămas blocată aproximativ 4 ore, timp în care cozile de mașini, din ambele direcții, au ajuns la kilometri buni. Autotrenul a fost ridicat cu un utilaj adus din județul Vâlcea, pentru astfel de incidente.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here