Duel românesc la Dubai: Halep-Ruse, în optimi

0
150

Gabriela Ruse (24 de ani, 59 WTA) s-a calificat în optimile turneului de la Dubai, unde se va duela cu Simona Halep (30 de ani, 23 WTA). Ruse a produs marea surpriză a competiției şi a eliminat-o pe Paula Badosa (24 de ani, 5 WTA), cu scorul de 6-3, 5-7, 6-4.

”Simona a fost mereu idolul meu și îmi doresc într-o bună zi să o înving, dar cel mai important este să am astfel de meciuri cât mai des și o dorință de victorie la fel ca azi. Sunt bucuroasă că am învins o jucătoare precum Paula și chiar cred în șansele mele, cred că aici îmi este locul. Cu Simona mereu m-am înțeles foarte bine. Voi încerca să dau tot ce-i mai bun din mine mâine și să fac un meci mai bun decât ultimele două cu ea”, a spus Ruse, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport.

Gabriela Ruse spune că nu va intra pe teren ca victimă sigură și spune ce ambiții are în circuitul WTA, dar și ce avantaj are în fața Simonei.

”Vreau să mă îmbunătățesc de la zi la zi și chiar cred în șansa mea. N-am nicio presiune, deja Simona m-a învins de câteva ori, merg acolo cu capul sus”, a mai spus Ruse, pentru Digi Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here