„Duelul Viorilor”, urmat de dansul dronelor, la Coloana fără Sfârșit

0
366

Ultimul spectacol ce va fi desfășurat anul acesta la Târgu Jiu va avea loc tot la Coloana fără sfârșit și va combina muzica de calitate cu dansul dronelor luminoase, pe cer. Este vorba despre un concert de muzică, „Duelul Viorilor – Stradivarius versus Guarneri”. Evenimentul se va încheia cu un spectacol cu drone.

Autoritățile promit un eveniment mai lung de 8 minute, așa cum a fost primul spectacol de acest gen, de această dată dronele fiind mai multe ca număr.

“Pentru că primul spectacol de lumini a fost foarte bine primit, așa cum am anunțat, organizăm și al doilea eveniment marți, 28 septembrie. La ora 19:00, în Parcul Coloanei Infinitului va începe unul dintre cele mai frumoase spectacole organizate în acest an: concertul „Duelul Viorilor – Stradivarius versus Guarneri”, din cadrul seriei Turnee de Poveste la Târgu Jiu. Pe scenă vor urca Liviu Prunaru – concertmaestrul orchestrei Concertgebouw Amsterdam, care cântă pe vioara Stradivarius Pachoud și Gabriel Croitoru – solist concertist al Orchestrelor și Corurilor Radio, Filarmonicilor din Cluj-Napoca și Ploiești, care cântă pe vioara Guarneri del Gesu Catedrala (pusă la dispoziție de Muzeul Național „George Enescu”, în al cărui patrimoniu se află), acompaniați de pianistul Horia Mihail”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here