Nevoie urgentă de sânge pentru un medic gorjean

0
123
A nurse attending to a blood donor.

Un medic din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu are nevoie de ajutor pentru a-i fi salvată viața. Acesta este grav bolnav și se află internat în Institutul Clinic Fundeni, având mare nevoie de sânge din grupa B3 – Rh pozitiv.

„Unul dintre angajații Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, cadru medical cu o vechime de peste 30 de ani în sistemul de sănătate, are mare nevoie de sânge, grupa B3 – Rh pozitiv. Acesta se află internat la Institutul Clinic Fundeni din București, în stare gravă.

De-a lungul anilor, acesta a salvat nenumărate vieți, fiind un profesionist apreciat. Din păcate, de multe ori, chiar salvatorii au nevoie să fie salvați de semenii lor!

Toți cei care au posibilitatea, doresc și pot să doneze sânge sunt rugați să meargă la Centrul de Transfuzii Sangvine Gorj și să doneze sânge cu mențiunea că donarea se face pentru Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu. Donatorii pot veni la Centrul de Transfuzii Gorj din municipiul Târgu-Jiu de luni până vineri în intervalul orar 07.30-13.00“, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here