Preotul Visarion Alexa, reținut pentru agresiune sexuală

0
150

Poliția Capitală anunță că vineri, 16 septembrie, a fost reținut, sub acuzația de agresiune sexuală, un bărbat de 46 de ani din București. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre preotul Visarion Alexa, de la Biserica Pogorârea Sfântului Duh, Sfântul Nicolae – Militari. Acesta ar fi agresat femeia la spovedanie.

În data de 17 august 2020., poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin plângere, de către o femeie, despre faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, ar fi agresat-o sexual, informează Poliția Capitalei.

Polițiștii au demarat investigațiile, iar ulterior, în data de 16 septembrie a.c., bănuitul a fost condus la sediul subunității pentru audieri.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere legală.

Activitatea polițiștilor a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infractiunii de agresiune sexuală.

Preotul Visarion Alexa era cunoscut prin aparițiile sale publica la radio și TV, dar și prin comentariile sale de pe rețelele de socializare.

Stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here