PSD îl atacă din nou pe ministrul Energiei: „Românii nu pot duce la nesfârșit povara incompetenței lui Virgil Popescu”

0
144

Social-democrații lansează un nou atac la adresa Minstrului Energiei, Virgil Popescu. Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a PSD, deputatul Mihai Weber îl acuză pe ministru de „incompetență”. „Românii nu pot duce la nesfârșit povara incompetenței lui Virgil Popescu. Ministrul Energiei este total lipsit de idei referitor la ce măsuri ar trebui luate pentru a compensa creșterile de prețuri la energie electrică, gaze naturale și combustibil”, se arată în postare.

„PSD a propus încă de anul trecut soluția reglementării prețului pentru o perioadă determinată de timp, dar PNL s-a opus, alegând varianta subvenționării în condițiile unui deficit bugetar în creștere. După pierderea unui an în care datoria publică a crescut pentru a susține această compensare aleasă de ministrul Energiei, ajungem la concluzia că propunerea PSD este singura în măsură să stopeze prețurile care deja nu mai au nicio justificare economică”,mai spune deputatul PSD.

„Majoritatea țărilor din Europa au luat zeci de măsuri pentru a proteja populația și economia, în timp ce în România nu s-a avut în vedere decât soluția cea mai păguboasă pentru statul român, aceea de a compensa niște prețuri deja scăpate de sub control. Soluția reglementării prețului la energie a fost adoptată și de alte țări și, mai mult, au fost alese și alte măsuri alternative care să calmeze haosul impus de anumiți jucători de pe piață”, a mai scris deputatul de Gorj, Mihai Weber.

Digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here