Reținut pentru lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată

0
63

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, ieri, prin apelul 112, de către o minoră, de 17 ani, din orașul Târgu Cărbunești, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată de către o persoană de sex masculin, care i-ar fi sustras și telefonul mobil.

Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că minora ar fi stabilit să se întâlnească cu o persoană necunoscută, de sex masculin, în incinta unui imobil din municipiul Târgu Jiu, iar după aproximativ 2 ore, aceasta i-a solicitat să plece, moment în care bărbatul ar fi lipsit-o de libertate, în mod ilegal. Ulterior, minora, împotriva voinței sale, s-ar fi deplasat cu acesta către un loc de cazare de pe raza municipiului Târgu Jiu, ocazie cu care s-ar fi oprit la o terasă, situată pe strada Victoria. La intrarea în local,  bărbatul i-a solicitat să-și lase telefonul mobil pe masă, pe care și l-ar fi însușit, ulterior părăsind incinta terasei.

În urma investigațiilor desfășurate cu operativitate de către polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroului de Investigații Criminale, s-a realizat o prindere în flagrant delict a persoanei bănuite de săvârșirea infracțiunilor, stabilindu-se că este un tânăr, de 27 de ani, din comuna Obârșia, județul Olt.

După administrarea probatoriului, față de tânăr a fost dispusă măsură reținerii, pentru 24 de ore, fiind introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Astăzi, tânărul va fi prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă  Judecătoria Targu-Jiu, cu propuneri legale. În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here