România – Norvegia, primul test adevărat la CM de handbal feminin

0
357

România înfruntă Norvegia, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 2, în Grupa C de la Campionatul Mondial de handbal feminin găzduit de Spania. Deja calificată în grupele principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin, naționala României are parte de un duel de foc împotriva Norvegiei.

România a câștigat fără emoții primele două meciuri de până acum: 39-11 cu Iran și 38-17 cu Kazahstan.

După două victorii clare, atmosfera este foarte bună în vestiarul României. Selecționerul Adrian Vasile se așteaptă la un joc solid din partea fetelor: „Meciul cu Norvegia este un meci care trebuie să-ți creeze foarte multă bucurie, foarte multă ambiție. Este unul dintre meciurile alea foarte frumoase de jucat”, a spus selecționerul României.

Alexandra Subțirică are un motiv în plus să-și dorească un rezultat pozitiv contra campioanei europene en-titre. A doua zi după meci, pivotul Gloriei Buzău împlinește 34 de ani: „Ar fi cel mai frumos cadou pentru noi o victorie.

Nu cred că sunt de speriat, sunt jucătoare la fel ca și noi și o să ne jucăm șansa și sperăm să ieșim învingătoare”, a spus Alexandra Subțirică înaintea meciului cu Norvegia.

Digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here