Ședință cu scântei la PNL Gorj

0
196

Prima ședință a noului Birou Politic Județean al PNL Gorj s-a lăsat cu scandal. Noul președinte interimar, Gigel Știrbu, este acuzat că a încălcat statutul partidului, după ce a propus un for de conducere format din persoane care nu erau membre de partid. Apele în PNL se agită tot mai mult, cu fiecare pas pe care Ion Iordache îl face către organizația județeană, cu sprijinul conducerii centrale a partidului.

Sunt tot mai mulți nemulțumiți în rândul organizației de la Gorj, iar unii dintre ei își fac publice nemulțumirile. Fostul prefect de Gorj, Marcel Iacobescu, spune că își va da demisia din partid, dacă la conducerea PNL Gorj ajunge Ion Iordache. Și unii primari ai PNL Gorj și-au manifestat intenția de a pleca din partid.

Conducerea interimară a filialei județene este acuzată că a încălcat statutul partidului, în mod repetat, pentru a-l ajuta pe senatorul plecat la Forța Dreptei, să ajungă președinte la Gorj, în locul lui Dan Vîlceanu. Fostul lider nu mai este sigur că va candida pentru șefia filialei județene a PNL, mai ales de când conducerea centrală nu îl mai agreează. Dan Vâlceanu a anunțat că va contesta în instanță deciziile din ultima perioadă, despre care afirmă că sunt contrare statutului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here