STS a distribuit tabletele. Oamenii vor da CNP-ul și vor fi verificați dacă sunt vaccinați

0
182

Accesul la evenimentele-pilot organizate în interior, vineri şi sâmbătă, de instituţiile din subordinea Ministerul Culturii va fi asigurat doar persoanelor vaccinate, cu un grad de ocupare a sălii de 75% şi cu purtarea obligatorie a măştii de protecţie.

„Condiţiile de participare a publicului la evenimentele derulate în interior ce vor avea loc la Opera Naţională Bucureşti (vineri, 14 mai), la Teatrul Naţional Bucureşti (15 mai) şi Opera Naţională Română Cluj-Napoca (15 mai) au fost aprobate cu anumite amendamente de către Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Astfel, accesul va fi asigurat doar persoanelor vaccinate, cu un grad de ocupare a sălii de 75% şi cu purtarea obligatorie a măştii de protecţie”, precizează Ministerul Culturii.

 

Spre exemplu, directorul Operei Naționale din București, Daniel Jinga, a explicat că le-au fost aduse tablete de la Serviciul de Telecomunicații Speciale, iar angajații au fost învățați cum să utilizeze aplicația de verificare a celor care s-au vaccinat, a precizat acesta la Radio România Actualități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here