A murit Kirstie Alley, actrița din Cheers și Look Who’s Talking

0
194

Kirstie Alley, actrița din Cheers și Look Who’s Talking, a murit la vârsta de 71 de ani. Copiii ei au anunțat că actrița a murit „după o luptă cu cancerul, descoperit recent”, scrie The Guardian. Moartea lui Alley a fost confirmată luni seară printr-o declarație a copiilor ei, William „True” Stevenson și Lillie Price Stevenson, declarație postată pe contul ei de Twitter. Și managerul ei a confirmat decesul. Alley fusese diagnosticată recent cu cancer și era tratată la Moffitt Cancer Center din Florida, a dezvăluit familia ei.

„Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume… Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce și iubitoare a murit după o luptă cu cancerul, descoperit de curând. A fost înconjurată de familia apropiată și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare. Suntem recunoscători echipei incredibile de medici și asistente de la Moffitt Cancer Center pentru îngrijirea acordată. Bucuria și pasiunea mamei noastre pentru viață, pentru copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei eternă de a crea, au fost de neegalat și ne lasă inspirați să ne trăim viața la maxim, așa cum a făcut-o și ea. Vă mulțumim pentru dragostea și rugăciunile voastre și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste momente dificile.”, scrie în declarația transmisă de familie.

Fostul soț al lui Alley, actorul Parker Stevenson, a scris: „Sunt atât de recunoscător pentru anii petrecuți împreună și pentru cei doi copii incredibil de frumoși și acum nepoți pe care îi avem. Ne vei lipsi”.

John Travolta, prietenul lui Alley și colegul ei de platou din Look Who’s Talking, a adus și el un omagiu actriței. „Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc Kirstie”, a scris el. „Știu că ne vom revedea”.

Digi24.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here