Amenzi de 20.000 de lei, la piscine

0
107

În cadrul Tematicii naționale privind activitatea de agrement și alimentație publică de la piscinele situate în județul Gorj, au loc în aceste zile acțiuni de control efectuate de comisari ai CJPC Gorj. Directorul Comisariatului, Felix Manta a comunicat: ,,Abaterile constatate suntincompatibile cu funcționarea acestora în condiții de siguranță în ceea ce-i privește peconsumatori, respectiv nerespectarea valorilor impuse prin OMS 119/2014, la cantitatea declor (mg/l), precum și valori privind PH-ul stabilit prin același act normativ, abatere ce puneîn pericol sănătatea utilizatorilor acestor locuri de agrement în special pe copii!

Au fost depistate și abateri în ceea ce privește alimentația publică la terasele și fast-food-urile care funcționează în interiorul acestor piscine, cum ar fi diferențe mari între grămăjeleafișate în meniuri și cele din farfuriile consumatorilor, abateri legate de condițiile depăstrare și termenele de valabilitate ale alimentelor.

Au fost aplicate amenzi de 20.000 lei și în unele cazuri a fost dispusă măsura opririi temporare a Prestării Serviciului”, se arată într-un comunicat de presă transmis de CJPC Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here