”Bătută la bambilici”. Ce a remarcat CTP după înfrângerea Simonei Halep cu Ons Jabeur de la Madrid

0
96

Simona Halep a părăsit competiția de la Madrid în faza sferturilor de finală, unde a cedat, scor 3-6, 2-6, la Ons Jabeur.  După meciul de la Madrid, transmis în direct la Digi Sport 2, Cristian Tudor Popescu a remarcat eficiența scurtelor puse de Ons Jabeur, care i-au creat mari probleme Simonei Halep. De asemenea, Cristian Tudor Popescu a rezumat că Simona Halep a fost bătută la ”bambilici”, cum este numit jocul de lângă fileu de la ședințele de pregătire.

”Simona, bătută la bambilici. S-au întâlnit poignet-ul lui Ons Jabeur, unic în circuitul WTA, care i-a permis să pună peste 20 de scurte foarte greu de ajung, mingea picând la mai puțin de un metru de fileu, cu efect invers, și străvechiul punct slab al Simonei Halep, zona din apropierea fileului, mai ales pe mingea joasă. Acolo unde, la antrenament, se joacă așa-numitul ‘bambilici’. Deloc obișnuită cu acest gen de joc, Simona nu sesiza mișcarea brațului lui Jabeur și pornea mai mereu cu întârziere.

O înțeleg că a spart o rachetă: e greu să nu te scoată din fire o asemenea serie diabolică de lovituri artizanat, la limită, care nu se repetă prea des, dar azi a fost ziua lui Ons. Nu cred că e cazul ca această înfrângere s-o descurajeze pe Simona Halep. A făcut un turneu bun la Madrid, poate s-o facă și la Roma, și la Paris”, a scris Cristian Tudor Popescu, pe Facebook.

Digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here