Bilanțul furtunii care a făcut prăpăd în Capitală: 2 persoane rănite, 122 de copaci rupți, 45 de mașini distruse

0
304

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, joi, bilanțul furtunii de miercuri seara, din București: 122 de copaci rupți, 17 stâlpi avariați și 45 de autovehicule avariate. „Până la ora 6.00 au fost 196 de intervenții ale echipelor de intervenție. Avem 122 de copaci care s-au rupt, 17 stâlpi care au fost avariați, 13 elemente de construcție care s-au desprins și avem 45 de autovehicule avariate în urma fenomenelor meteo extreme din cursul nopții”, spune primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, conform Mediafax.

Două persoane au fost rănite, miercuri noapte, după ce o antenă GSM a căzut peste două locuinţe de pe calea Giuleşti.

Potrivit sursei citate, o antenă GSM de mari dimensiuni a căzut pe două locuinţe de pe calea Giuleşti nr. 309. Una dintre victime, o femeie de 70 de ani, a fost transportată cu o autospecială SMURD la Spitalul Militar. A doua victimă, o femeie de 90 de ani, a fost transportată la o unitate medicală de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Meteorologii au emis miercuri seara avertizări Cod portocaliu de vijelie puternică pentru București și județul Ilfov. Astfel, potrivit ANM, a fost Cod portocaliu de vijelie puternică, cu rafale de peste 70 – 75 km/h, în București și Ilfov, până miercuri noaptea, la ora 23.30.

Sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here