Explicațiile lui Mirel Rădoi, după eliminarea de la Jocurile Olimpice: ‘Am fi meritat să trecem de faza grupelor’

0
493

Selecţionerul naționalei de fotbal, Mirel Rădoi, a declarat, miercuri, după meciul României cu Noua Zeelandă, scor 0-0, ultimul pentru tricolori la JO de la Tokyo, că el poate fi criticat, însă jucătorilor nu li se poate reproşa nimic.

“Mă puteţi critica pe mine, sunt aici, în faţa dumneavoastră, dar acestor copii nu aveţi ce să le reproşaţi”, a spus Rădoi, potrivit frf.ro.

El i-a felicitat pe jucători şi a precizat că sunt fotbalişti care pot face pasul la prima reprezentativă.

“Vreau să îmi felicit jucătorii, am trecut prin multe greutăţi împreună. Am fost foarte obosiţi, am călătorit o zi întreagă pentru acest meci, ieri am avut doar 20 de minute pentru a pregăti antrenamentul. Pentru felul în care au trecut împreună peste rezultatul contra Coreei de Sud trebuie să îi felicit. Cu puţin noroc în anumite situaţii în meciul de azi, cred că am fi putut şi chiar am fi meritat să trecem de faza grupelor. Din această competiţie putem extrage multe lucruri, majoritatea pozitive”, a afirmat tehnicianul.

Reprezentativa României a remizat, miercuri, la Sapporo, scor 0-0, cu selecţionata Noii Zeelande, în ultima etapă a grupei B de la turneul olimpic de fotbal din Japonia.

Dacă ar fi învins, tricolorii s-ar fi calificat în sferturile de finală.

În primele două partide din grupă, România a învins Honduras, scor 1-0, şi a pierdut în faţa naţionalei din Coreea de Sud, scor 0-4.

sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here