Dughin spune că lumea se află în pragul celui de-al Treilea Război Mondial: ‘Probabilitatea unui Armaghedon nuclear crește în fiecare zi’

0
126

Ideologul rus Aleksandr Dughin spune că așa-numita „operațiune militară specială” a lui Putin s-a încheiat deja și a început un război pe scară largă cu Occidentul.

Filosoful și propagandistul rus Aleksandr Dughin a spus că mobilizarea este inevitabilă în Rusia, deoarece Occidentul a declarat în mod deschis război Federației Ruse. Opinia apare pe site-ul de propagandă Tsargrad. Potrivit lui Dugin, lumea este în pragul celui de-al treilea război mondial. Occidentul, desigur, împinge Rusia spre el.

„Dacă se va ajunge la utilizarea armelor nucleare este o întrebare deschisă. Dar probabilitatea unui Armaghedon nuclear crește în fiecare zi”, a scris Dugin, potrivit ziare.com.

Filosoful rus a comentat și contraofensiva Forțelor Armate din regiunea Harkov. El a afirmat că acest lucru ar trebui perceput ca o lovitură directă a Occidentului pentru Federația Rusă. Occidentul, în opinia sa, vede acest lucru drept începutul sfârșitului Rusiei. Prin urmare, Federația Rusă ar trebui să-și apere dreptul de a exista.

Propagandistul a spus că așa-zisa „operațiune specială” lansată de președintele rus Vladimir Putin s-a încheiat. În schimb, a început un război pe scară largă cu Occidentul. În același timp, Dugin este sigur, Rusia are nevoie de o ideologie politică cu drepturi depline.

„Occidentul va continua să ne atace atât din exterior, cu mâinile naziștilor ucraineni înarmați și antrenați, cât și din interior – cu mâinile celei de-a cincea coloane, încă liberale”, a spus Dugin.

Dugin este, de asemenea, sigur că războiul va atinge cu siguranță fiecare rus, iar mobilizarea în țară i se pare inevitabilă. Pentru a câștiga Occidentul, războiul din Rusia trebuie să devină „al poporului”. „Televiziunea și mass-media în general ar trebui să devină instrumente patriotice de mobilizare în timp de război”, a scris Dugin.

Dugin este, de asemenea, sigur că factorul central în războiul „Occidentului împotriva Rusiei” este aspectul religios. În opinia sa, Rusia se luptă cu o „civilizație antireligioasă, cu frică de Dumnezeu”. Filosoful a numit Europa și SUA „civilizația lui Antihrist”.

În 2006, Kievul l-a declarat persona non grata pe filosoful și publicistul rus. Chiar și atunci, Dugin a promovat activ (și continuă să facă acest lucru) ideea distrugerii Ucrainei ca stat. El consideră că „misiunea” sa este crearea unei „superputeri eurasiatice”, al cărei centru ar trebui să fie Rusia. Fiica ideologului „lumii ruse”, Daria Dugina, a murit în suburbiile Moscovei . Mașina cu ea a fost aruncată în aer. Rușii au spus că uciderii Dariei Dugina este ”opera” serviciilor speciale ale Ucrainei . Potrivit versiunii declarate de forțele de securitate ruse, explozia a fost planificată și realizată de serviciile speciale ucrainene.

Stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here