În arestul IPJ Gorj pentru trafic de droguri

0
347

Patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 43 de ani, din judeţul Timiş, bănuiţi de trafic de droguri de risc, au fost reţinuţi, vineri, şi introduşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, iar ulterior au fost prezentaţi Tribunalului Gorj, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii din Gorj şi Timişoara împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Gorj, au prins în flagrant delict, joi, în municipiul Timişoara, trei tineri, în momentul în care ar fi efectuat operaţiuni cu droguri de risc, arată, vineri, Poliţia Română. Acţiunea a fost desfăşurată în cadrul unui dosar penal, privind săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic internaţional de droguri şi trafic de droguri. Astfel, au fost ridicate 1.505 grame de cannabis, 7,60 grame de cocaină şi două pistoale tip air-soft cu încărcător.

Joi au fost efectuate şi cinci percheziţii domiciliare în municipiul Târgu Jiu, oraşul Rovinari şi municipiul Timişoara, în urma cărora au fost ridicate 1.223 grame de cannabis, două cântare electronice de precizie, 16 comprimate ce conţin substanţă activă încadrată în categoria drogurilor de mare risc de 150 mg, cinci telefoane mobile, 21.900 de lei şi 500 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here