În așteptarea lui Moș Crăciun, ”Colindă, Doamne, Colind ” și Alaiul obiceiurilor de iarnă

0
177

Consiliul Județean Gorj, Școala Populară de Arte ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj se pregătesc să întâmpine sărbătorile de iarnă în spiritul tradițiilor autentice gorjenești moștenite de generații.

Pentru cei care doresc să aducă frumuseţea colindului străbun, Consiliul Județean anunță :

Programul de colinde se va desfășura la sediul Consiliului Județean Gorj, pe parcursul a trei zile,  12-14 decembrie a.c., zilnic, în intervalul orar 9.30-15.00.

Înscrierile se vor face pe baza completării unei Cereri de înscriere, care va putea fi descărcată de pe site-ul instituției www.cjgorj.ro, secțiunea Comunicate de presă  sau de la adresa https://www.cjgorj.ro/formular_cerere_colindatori2022/.

Cererile de înscriere completate vor putea fi depuse, în perioada 05-07 decembrie 2022, zilnic, în intervalul orar 10:00-13:00, la sediul Consiliului Județean Gorj – Biroul de Relații cu Publicul. Înscrierea se va face în ordinea înregistrării cererilor, până la epuizarea numărului de locuri disponibile.

Programul de colinde din cadrul manifestării cultural-artistice ”În așteptarea lui Moș Crăciun-Colindă, Doamne, Colind ” va fi completat de ”Alaiul obiceiurilor de iarnă”, eveniment ce va avea loc în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, joi, 15 decembrie 2022, începând cu ora 10:00.

Sub genericul ”În așteptarea lui Moș Crăciun-Colindă, Doamne, Colind ”, instituțiile organizatoare se pregătesc să întâmpine aproximativ 6.000 de colindători, atât din Târgu Jiu, cât și din județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here