La Tismana… măgării cu iz penal, sub oblăduirea primarului Remetea!

0
1108

Alegerile trecute aveau să-l aducă primar la Tismana pe un anume Remetea, om de afaceri… dar cu firme… „varză”! Alături de el, în gașca de consilieri locali PSD care l-au susținut nu numai cu sufletul dar îi cu portofelul, îl are pe… Alin Botosu. Un nume, dealtfel, șters, dar cu ceva logodele! Alin Botosu, un prosper om de afaceri – zice el – noi, mai degrabă, spunem un viitor evazionist, deține o sală de nunți în punctul numit „Salca Pocruii” (oraș Tismana).

Și acum, ATENȚIE! …Respectiva sală nu are niciun fel de autorizații de funcționare… ISU, DSV, etc! Nu deține, pentru că… stupoare! Nu are nici autorizație de construcție! (acum este în proces de autorizare). Păi, cum, măi nene… Botosule? Cum ai desfășurat evenimente (nunti, boteze, cununii). Păi, ce zici măi, Remetea? Cum să apară o asemenea clădire și sa „închizi ochii”? Nu cumva așa îți plătești datoriile din campanie? Cum poți participa, măi, Remetea, la evenimente în această sală, știind că nu are autorizație? Dacă se întâmplă o nenorocire?

Și te mai întrebăm, măi, Remetea, de ce nu plătește acest individ, Botosu, niciun impozit pe clădire? Ce ziceți domnilor de la ANAF, de ce tolerați? Cât despre exemplul personal… nu mai vorbim! „Cum e turcu’ și pistolul!” Cum e Remetea e și Botosu!

Vom reveni cu fapte ilegale ale lui Remetea (noi zicem… penale!)

Ovidiu Argintaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here