Ludovic Orban: Le-am cerut scuze românilor pe care i-am convins să voteze cu Iohannis

0
118
Presedintele Partidului National Liberal (PNL), Ludovic Orban (S), reactioneaza la finalul sedintei Biroului Politic National (BPN) al PNL, joi 24 octombrie 2019, la Palatul Parlamentului. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că a discutat cu mulți români în aceste zile și le-a cerut scuze pentru că i-a convins să voteze cu președintele Klaus Iohannis, la ultimele alegeri prezidențiale.

”Având în vedere că am un mare merit în realegerea lui Klaus Iohannis, nu ar fi normal să vorbesc eu acum despre suspendarea președintelui (…) Le-am cerut scuze foarte multor români care m-au abordat direct și le-am scuze că i-am convins să voteze cu Iohannis. Au fost oameni care au crezut în mine și le-am cerut scuze pentru că i-am convins să voteze cu Iohannis.”, a spus Ludovic Orban.

Fostul președinte PNL Ludovic Orban a anunțat, luni, că și-a depus la partid demisia de la conducerea Camerei, avertizând că, dacă în următoarele maximum 15 zile, premierul Cîțu nu o va depune la Camera Deputaților, și-o va depune personal.

Stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here