USR PLUS retrage sprijinul politic pentru Florin Cîțu

0
290

Comietul Politic al USR PLUS a decis, vineri, cu unanimitate de voturi, să retragă sprijinul politic pentru premierul Florin Cîțu. Potrivit deciziei luate, dacă în discuțiile din Coaliție, ședință programată la ora 18, nu se acceptă schimbarea premierului, va fi inițiată sau susținută o moțiune de cenzură „în cel mai scurt timp posibil”.

„Comitetul Politic USRPLUS confirmă retragerea sustinerii politice pentru premierul Florin Cîțu. În cazul în care partenerii din Coalitia de guvernare nu accepta schimbarea premierului Florin Cîțu, Comitetul Politic al USRPLUS decide inițierea/sustinerea motiunii de cenzură împotriva cabinetului Florin Câțu și depunerea acesteia în cel mai scurt timp posibil”, se arată în decizia Comitetului Politic.

Surse din partid susțin că moțiunea de cenzură ar putea fi depusă în această seară, după ședința Coaliției, dacă Geroge Simion reușește să strângă toate semnăturile celor din AUR.

Pentru a depune o moțiune de cenzură, USR PLUS mai are nevoie de 37 de semnături

George Simion are strânse 42 de semnături pe moțiunea de cenzură inițiată de AUR, însă nu există vreo garanție în acest moment că toți cei 42 de deputați și senatori ai AUR vor semna și moțiunea USR PLUS. Simion a declarat că parlamentarii AUR au fost contactați de liberali pentru a fi convinși să nu semneze moțiunea de cenzură.

Digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here