Arestat la domiciliu, după un accident mortal

0
44

Bărbatul care a accidentat mortal o femeie pe trecerea de pietoni din zona Prefecturii Gorj, în urmă cu o lună,  ar putea petrece Paștele, acasă. Instanța a decis să înlocuiască arestul preventiv cu măsura arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile.

„În temeiul art.221 alin.1 din Codul de Procedură Penală dispune ca inculpatul Lupulescu Iulius Cristinel să nu părăsească imobilul unde locuiește, din municipiul Târgu Jiu, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în fața căruia se află cauza și de a se supune restricțiilor stabilite de acesta. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare“, a stabilit instanța de judecată.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu a contestat hotărârea instanței Judecătoriei Târgu Jiu. Consilierul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Gorj se afla în stare de ebrietate în momentul în care a produs teribilul accident. Două personae, soț și soție, traversau strada pe zebră în momentul în care au fost izbiți în plin de mașina  condusă  de angajatul DSVSA Gorj. Femeia nu a avut nicio șansă la viață, în timp ce soțul său a ajuns la UPU Gorj în stare gravă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here