MOREGA, EXTREM DE DUR LA ADRESA UNOR ”PRESARI ȘI PAMBLICARI”

0
807

La prima conferință de presă din acest an a Institutului de Investigații Publice și Police, președintele acesteia, Prof. Univ. Dr. Dan Illie Morega a lansat un atac dur și fără precedent la adresa unor indivizi din mass-media. Tirul a fost lansat cu ”țintit și ochit” pe Nae Băloi, patronul trustului de presă ACCENT.

”ACCENTUL, prin stăpânul inelelor, Lae, Nae, Băloi, Băluță, Băluțică… Uțică, întreb și eu, cum e posibil să îmi blocheze 3 materiale pentru că sunt ANTI-PSD?”

Președintele Morega este supărat, chiar inadmisibil ”ca acest individ (Băloi Nae) îi blochează apariții la postul de radio pe care îl conduce pentru că sunt împotriva PSD Gorj.”
Acesta consideră că unele trusturi de presă Gen: Accent – Băloi fac hatârul PSD Gorj, care de 30 de ani conduce județul și nu au făcut altceva decât să îl distrugă împreună cu PSD-iști care de fapt, provin din acceleași rădăcini, adică FSN-ul.

Morega este supărat pentru că de câte ori face un material anti-PSD, individul Băloi îi blochează telefonul să nu poată să transmită nimic.
”Păi nu îți este rușine, măi derbedeule?”

Apoi face referire la activitățile pe care Băloi Nae, le-a avut înainte de a deveni mahăr de presă, adică un fost manipulator de lăzi de pâine, într-un cuvânt, încărcător – descărcător de lăzi de pâine, pe la centrele alimentare.
Deși mahăr de presă, preșendintele Morega consideră că este îmbrăcat ca un cerșetor, cu o mașină nespălată, pentru a deruta cetățenii și a se crede că este un om sărac, dar în realitate, Băloi are foarte mulți bani.
În realitate, individul presar este plin de el, este încrezut, conform zicalei ”Prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul.”. În cadrul acceleași conferințe, președintele Morega a prezentat (Pentru cine a vrut) contractele de publicitate cu primării și oameni de afaceri ale individului. Acesta atrage atenția că l-a ajutat foarte mult, i-a făcut foarte mult bine lui Băloi, radioului său, având în vedere pregătirea acestuia, ridicând-ui foarte mult rating-ul radioului său.
”I-am ridicat foarte mult rating-ul acestui escroc.”
Morega consideră că, radio-ul și ziarul lui Băloi ar trebui să fie echidistante, nu să îl laude pe Cosmin Popescu, președintele C.J Gorj, distrugătorul Gorjului, care îmrepună cu Manțog, ”smanglerul” din minerit, au distrus mineritul, iar acum vor distruge consiliul județean.
”Păi nu iți e rușine, măi Cosmine, iți sfârăiau călcâiele în campania electorală că ți-a fost frică pentru pierderea alegerilor și eu, Morega, te-am ajutat, dar tu… ce-ai făcut?”
Dan Illie Morega consideră că a fost mințit atât el și cât cetățenii Gorjului, dar și ai Padeșului în legătură cu drumul lui Tudor (Apa Neagră-Padeș-Cloșani-Izvoarele Cernei), considerându-l un adevărat miracol pentru dezvoltarea turismului gorjean. Dar… stupoare… oamenii, precum Cosmin Popescu și alții, sunt puși doar pentru a se căpătui.

În acceași oală a căpătuielilor nelegale intră și viitorul pușcăriabil Troacă Mihai, de la Padeș. Accesta, împreună cu Nae Băloi (Năică) – deci.. Năică și Pădeșică, au pus-o de-o afacere mass-media, arătând voioșia hapciucalipticului.Troacă Mihai (Mihăiță) denigrând pe alții sau gângăvind lucruri nereale. Trebuie să recunoască toți patrioții, că la Padeș, cu ocazia bicentenarului, singura persoană care a realizat ceva, a fost președintele fundației Tudor Vladimirescu, Prof. Univ. Dr. Dan Illie Morega, în rest, administrația publică locală și județeană, implicație zero.
Dan Illie Morega este supărat și de neimplicarea autorităților, care sunt reprezentați de către Cosmin Popescu și Troacă Mihai, în a ajuta cu pachete bătrânii, oameni neajutorați sau copii și se întreabă: Oare câte pachete a dat această MARȚAFOAICĂ Mihai Troacă?
Putem să răspundem noi, redacția: Acest evazionist pușcăriabil i-a dat doar lui Năică – Navețică pentru a-l jugrăvi în termeni erogioși deși marțafoaica are trei infracțiuni până acum, fapte penale de drept comun.
Dan Illie Morega este supărat pe acest individ evazionist infractor, pentru că l-a ajutat să ajungă primar, sperând că el va face în comuna Padeș numai lucruri bune și … a făcut bine… doar unora. A angajat ”pilele” mai multor consilieri locali pentru a le cumpăra ”loialitatea”, plecând de la Pleșu Ionuț (zis Puluț) ajungând la Pleșu Ion (fost cercetat penal pentru luare de mită, zis și ”Ciosvârcă”).
Președintele fundației ”Tudor Vladimirescu”, Prof. Univ. Dr. Dan Illie Morega regretă că a înmânat medalii și ordine unor oameni care nu meritau, precum: Troacă Mihai, Pleșu Ionuț, Pleșu Ion, Serafim Antonie și Mihai Argintaru, care au intrat în gașca lui Troacă.
Îi transmitem și noi, redacția, lui Mihai Troacă, că deși clevetește pe la colțuri, că nu ia în calcul acest ”ziar – fițuică o asemenea fițuică l-a ajutat să ajungă primar, o asemenea fițuică îi va fi alături de acum în colo, chiar și când va pleca la fabrica de pâine.”
V-om încerca să ținem legătura cu el prin această fițuică orinde se va duce. Asta să știi, măi marțafoaică, și hapciucalipticule, om care nu se ține de cuvânt, Troacă Mihai. (Vom reveni)

Semnează
Ovidiu Argintaru

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here