”ON-LINE GHIVECI TV ȘI FITUICĂ NEWS RAHAT”

0
794

 

 

O altă temă larg dezbătută în cadrul conferinței de presă a IAIPP, de către președintele acestui institut, prof. univ. dr. Dan Ilie Morega, a fost legată de ”prezentarea de date concrete pentru «ON-LINE GHIVECI TV și ale fițuicii NEWS RAHAT», conduse de un psihopat”. Președintele Dan Ilie Morega consideră că ”acest individ care se ocupă de toți și nimeni de el, a creat aceste «jucării proprii» după ce-a fost dat afară dintr-o instituție de forță a României, dintr-un serviciu secret” pentru a-i face pe unii să vină la el, să ia «mită». Morega, consideră că ”acesta este un șantajist, un derbedeu și un bolnav care ar trebui dus în cămașă de forță la «Bălăceanca»” și consideră că este inadmisibil să critici mereu pe patronul «Anna», Lemnaru Călin, care crede că este cel mai bun antreprenor pe alimentație publică din zona Oltenia, după care… te oprești, și-i dai limbi la partea dorsală până la rădăcină și rezultatul… hopa… un apartament cu 3 camere și autoturism nou la patronul Ghiveci TV”
Dan Ilie Morega îl întreabă pe această cale… ”de unde-ai luat măi escrocule, acești bani?”
Un alt exemplu este cel în care individul critică PSD., după care au venit băieții cu marafeții și s-a oprit…!

Un exemplu este cel legat de critica la adresa U.S.R. … cu puțin timp în urmă spuneau despre prefect și președinte că sunt ”Dinel și Miaunel” iar acum sunt… la mare laudă!
De ce? Președintele I.A.I.P.P spune că dacă ar fi fost prefect, acest individ ar fi fost la pușcărie, pentru că ar fi trimis toate instituțiile de control ale statului să verifice de unde are bani, cum și pe ce canale i-a realizat? De altfel, acesta trage un semnal de alarmă către aceste instituții să treacă urgent la verificarea acestei firme care are televiziune și fițuică. Un alt caz prezentat este cel al doamnei… Elena-Alimona, care este o pensionară proaspătă căreia i-a găsit imediat un ”posto fino”. Cine nu-și mai aduce aminte, se întreabă Dan Illie Morega, de acest individ care lovea la greu în Gorun și ”Universitatea Constantin Brâncuși”? Și… stupoare, individul s-a dus la acesta s-o angajeze pe Elena-Alimona, aceasta a fost angajată iar acum… președintele Senatului Universității ”Constantin Brâncuși” Gorun este cel mai bun, băgându-i și acestuia limba la partea dorsală până la rădăcini. Dan Morega crede că acest escroc este susținut de doi băieți, care trag tare pe banul public, respectiv de domnul senator Ion Iordache și de domnul primar Filip Robert Dorin, aceștia fiind principali aducători de bani.
Noi credem că exemplele aducătoare de marafeți pot continua, … poate și de la depozitul de gunoi, poate și de la altele…! Pe moment, ne rezumăm să-i transmitem decât că ne pare foarte rău că nu a participat la această conferință de presă pentru că eram mai mulți reprezentanți ai Institutului de Analiză și Investigații Publice și Politice (I.A.I.P.P.) și nu pleca doar cu 2 ouă și-un cârnat, ci cu un coș de ouă și o târnă de cârnați pentru a-i servi cu plăcere până la toamnă.
Aș dori să îi mai atrag atenția acestui individ, în legătură cu susținerea inaptului psihologic Ghițulescu Răzvan, considerând că numai niște ”inapți” pot să apere un inapt. Nu vreau să revin asupra acestui subiect, Răzvan Ghițulescu, ci doar să îi atrag atenția că polițistul (Robi) Ghițulescu a descărcat un încărcător de 16 cartușe într-un autoturism în care știa… ATENȚIE! Că în interior, în afară de conducătorul auto, se mai afla o fetiță de sub 10 anișori (atunci, seara, după ce a tras, a îngenunchiat și s-a întrebat…”Doamne, o fi scăpat fetița?”) și mai atrag atenția că în noaptea de 24-25 Decembrie 2019, în satul Motru Sec, Comuna Padeș, a tras cu pistolul din dotare un foc de armă asupra unui autoturism fără somație, în care se afla o femeie însărcinată, ulterior aceasta născând, probabil datorită incidentului. Conducătorul auto se numește Grumpăn Neluțu, fiul lui Sabin și Georgeta.
Și-acum, te întreb pe tine, care îl susții pe acest Ghițulescu, mai merită acest individ polițist să poarte armă?
Cât despre ”Răzvănel Robinel” acesta s-a întors exact de unde a venit înainte de a poposi pe meleaguri gorjene, adică la Călărași.
Dacă doriți informații despre individ și activitățile acestuia, reprezentanții I.A.I.P.P. vă pot pune la dispoziție informații profesioniste…!

Semnează
Ovidiu Argintaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here